Egyedi konyhabútor készítés Budapest és Pest Megye területén

 

 

 

A konyha nem egy egyszerű helység, nem egy szoba a sok küzül, a konyha egy élettér, egy találkozási pont. Innen indulnak az álmos reggelek, betölti a kávé és gőzölgő tea ébredés illata és ide érkezünk a nap végén lazítani, feltöltődni. Az étkezés egy esemény, mely az együtt töltött idő alapja lehet, az étel elkészítésének folyamata maga a gondoskodás. A környezet, melyben mindez a hétköznapi csoda megvalósul egyéniségünkhöz igazítható. Az egyedi konyhabútor lényege a személyes igények megjelenése. Segítünk Önnek megálmodni, megtervezni és elkészítjük pont úgy, ahogyan szeretné. Lehet ez egy klasszikus vagy modern konyha, fehér vagy antracit szürke konyha, a lényeg, hogy lakása központi eleme minden szegletében megfeleljen az Ön igényeinek, hogy élmény legyen az ott töltött idő minden pillanata. 

Álmai megvalósításában nagy segítség lehet a felméréskor a helyszínen megtekinthető színminták, az ingyenesen elkészülő látványterv. Néhány elkészült konyhabútor képet megtekintheti galériánkban: Egyedi konyhabútor galéria

 

 

Konyhabútorainkról általában

 

Konyhabútorainkat kizárólag első osztályú anyagokból készítjük. A szekrénytest általában laminált forgácslap amihez az Egger és a Kastamonu cég termékeit használjuk. Ezek a lapok már olyan minőségben készülnek, hogy frontfelületként is megállják a helyüket. Amennyiben Önnek más elképzelése van úgy természetesen több lehetőséget is tudunk ajánlani,ami lehet mart MDF front, magasfényű lap illetve tömörfa front is. A konyhabútor vasalatok az osztrák Blum cég termékei, a konyhai kosarak pedig a Forest cégtől érkeznek. Ezek a magas minőségű termékek biztosítják azt, hogy Ön a konyhabútorát nagyon sokáig tökéletes minőségben tudja használni.

 

 

 

 

 A konyhabútor megrendelése

 

Első lépésként kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Ha teheti akkor emailben és amennyiben van rá lehetősége kérem küldjön rajzot és képet az elképzeléseiről. Ezután készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot. Amennyiben ez felkelti az érdeklődését akkor megbeszélünk egy helyszíni találkozót ahol egyeztetjük a részleteket ami után már pontos árajánlatot tudunk adni. Amennyiben ezt elfogadja úgy az előleg kifizetése után elkezdődik a gyártási folyamat. Az előleg a teljes projekt 50%-a. A bútor elkészítését legkésőbb harminc munkanapra vállaljuk, természetesen amennyiben hamarabb elkészül a bútora, úgy előzetes egyeztetés után azt átadjuk Önnek. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben vagy azonnali utalással tudja teljesíteni.

 

 

 

 

 

Várjuk megkeresését!
Amennyiben bármiben segítségére tudunk lenni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!
 
Munkanapokon 8-16h között várjuk hívását:
Telefon:+36 30 274 9047

Email: info@butor-stilus.hu

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült