Egyedi konyhabútor készítés Budapest és Pest Megye területén

 

A konyha általában lakásunk egyik legfontosabb helysége. Az ember ha nem is főz, akkor is rendszeresen megfordul benne. Az újabb építésű lakásokban pedig a nappalival együtt a ház központi helye, ezért érthető, mindenki számára kiemelten fontos, hogy a konyhabútor az otthon eltöltött időt minél kényelmesebbé tegye, mindezt úgy, hogy közben a lakás dísze is legyen. Ebben szeretnénk az Ön segítségére lenni. Ha szeretne valami igazán Önhöz illő konyhabútort, akkor kérem keressen minket. Konyhabútoraink az Ön elképzelése alapján pontosan az Ön lakásába készülnek, így garantáltan nem éri csalódás. Legyen szó modern vagy klasszikus konyhabútorról, minimál stílusú vagy gazdagon díszített, biztosan el tudjuk készíteni az Ön számára. Amennyiben bizonytalan néhány dologgal kapcsolatban, szívesen segítünk. Ebben nagy segítség lehet az akár ingyenesen elkészülő látványterv, valmint,hogy az általunk használt anyagokból széles színválasztékot tudunk mutatni. Néhány elkészült konyhabútor képet meg tud tekinteni galériánkban: Egyedi konyhabútor galéria

 

Konyhabútorainkról általában

 

Konyhabútorainkat kizárólag első osztályú anyagokból készítjük. A szekrénytest általában laminált forgácslap amihez az Egger és a Kastamonu cég termékeit használjuk. Ezek a lapok már olyan minőségben készülnek, hogy frontfelületként is megállják a helyüket. Amennyiben Önnek más elképzelése van úgy természetesen több lehetőséget is tudunk ajánlani,ami lehet mart MDF front, magasfényű lap illetve tömörfa front is. A konyhabútor vasalatok az osztrák Blum cég termékei, a konyhai kosarak pedig a Forest cégtől érkeznek. Ezek a magas minőségű termékek biztosítják azt, hogy Ön a konyhabútorát nagyon sokáig tökéletes minőségben tudja használni.

 

 

 

 

 A konyhabútor megrendelése

 

Első lépésként kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Ha teheti akkor emailben és amennyiben van rá lehetősége kérem küldjön rajzot és képet az elképzeléseiről. Ezután készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot. Amennyiben ez felkelti az érdeklődését akkor megbeszélünk egy helyszíni találkozót ahol egyeztetjük a részleteket ami után már pontos árajánlatot tudunk adni. Amennyiben ezt elfogadja úgy az előleg kifizetése után elkezdődik a gyártási folyamat. Az előleg a teljes projekt 50%-a. A bútor elkészítését legkésőbb harminc munkanapra vállaljuk, természetesen amennyiben hamarabb elkészül a bútora, úgy előzetes egyeztetés után azt átadjuk Önnek. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben vagy azonnali utalással tudja teljesíteni.

 

 

Várjuk megkeresését!
Amennyiben bármiben segítségére tudunk lenni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!
 
Munkanapokon 8-16h között várjuk hívását:
Telefon:+36 30 274 9047

Email: info@butor-stilus.hu

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült